Novi Sad
22.02.2014.
17:13
Finalni turnir SEHA lige održaće se od 11. do 13. aprila u Novom Sadu, a domaćin će biti rukometni klub "Vojvodina", saznaje 021.
  • @ Nikola

    23.02.2014 19:46
    Smaras.
    Filozofiras nepotrebno.
    Onda je bacanje para i kupovina patika za trcanje.
    kupovina trenerice. ajde da se ne bavimo sportom. sta ce nam sport. fizicko...
    Takvom pamecu i logikom smo i postali polusportska nacija
  • НиколаНС

    23.02.2014 13:41
    Џаба вам приче
    Хвала на комплиментима, али са 180 цм и преко 100 кг, тешко да могу бити кошаркаш. Није реч само о кошарци, КК Војводину сам навео само као пример. Било би јако лепо када би следеће године, као што кажеш, та лига била квалитет Бундеслиге, али ја сам мислио о нечем сасвим другом. Шта мислиш, колико кошта организација таквог турнира, и колика ће бити економска исплативост за тако нешто. Мислиш да ће Новосађани да напуне СПЕНС за та два-три дана у тој мери, да град или било ко у граду има користи од тога. Да ли ће навијачи клубова учесника доћи да навијају на турниру који никоме не доноси ништа. Чак нема ни пласмана у европска такмичења. И зашто НС и Србија морају да затварају финансијеске рупе некакве СЕХА лиге у којој само пар појединаца има личну корист и ту је крај. Ако ће већ да имају неку корист, онда нека нађу начина да финалисти иду директно у Евролигу, нека трећи иде у квалификације (као у АБА лиги), па је то онда нека друга прича. Само је питање да ли би и онда НС био кандидат зуа домаћина. Први бих волео да нисам у праву, јер волим спорт, али овде заиста не видим ништа корисно за град и за државу. Ако није прање пара, онда је бацање. А ако ми имамо пара на бацање, онда само напред.
  • Nikola NS

    23.02.2014 08:36
    :)
    Vojvodina nema ni teoretske sanse za plasman ali ce biti lepo videti Vardar,Zagreb,Tatran i nadam se Metalurg na jednom mestu....
  • @ nikola

    23.02.2014 08:23
    1. Bas smo se svi rasplakali sto Pajtic svojim pulenima u KK Vojvodina nije dao pare za ABA ligu. Danima su celom Novom Sadu tekle suze zbog toga
    2.Da li je isplativija ABA liga ne znam, ja idem da gledam sport, a o isplativosti mislite vi koji KK Vojvodinu gledate kao nesto ISPLATIVO. Zato vas niko ni ne gleda.
    3. Seha liga sledece godine, ulaskom Madjara i Slovenaca postaje rame uz rame sa nemackom Bundes ligom. ABA ? evo i dalje nam teku suze :-)
    4. Pranje para ? Moze biti samo tamo gde se klun u januaru zove Novi Sad a u junu Neoplantesis. A Neoplantesis se u januaru zove tako, a u junu KK Vojvodina. A KK Vojvodine ugasenaaaaa. Ispricaj nam nesto o ovome,kosarkasu... Mislis da ovo Novi Sad ne zna ? Zna Novi Sad sve ...
  • НиколаНС

    23.02.2014 07:36
    Каква будалаштина
    Нема пара да се плати котизација за Војводину да игра кошаркашку АБА лигу, која је неупоредиво исплативија од било које рукометне лиге, а прави се завршни турнир лиге из које се не може пласирати за европска такмичења, у спорту који не може да напуни ни дворану на Клиси, а при том Војводина вероватно неће ни успети да се пласира на тај турнир. Неко овде опасно пере паре.
  • El pivote

    22.02.2014 19:14
    Cevara, gari, dovedi nam klovna iz inostranstva i evo mi cemo reci da ne smaras.
    A ovi ljudi dovode 4 najbolje ekipe ...
    prema tome sala ti je ne neslana, nego bljutava !
  • Ćevara

    22.02.2014 17:28
    E sad su već dosadni...
    Opet smaranje sa tim rukometom,jedino što mi se svidja kako se dodaju.... naši politišari su solidni "rukometaši" samo slabo dodaju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna